fredag 22 augusti 2008

Idag ska jag skriva ett langt och detaljerat (?) inlagg for jag har massa tid pa mig! Betalade endast $5 for internet hur lange jag vill och jag ska inte ut och kaka med folket forans 8..

Idag regnar och stormar det fortfarande, stormen ska tydligen komma tillbaka eller vad dom snackar om.. Pa tal om att inte bry sig sa mycket sa ar jag valdigt mycket sa just nu.. Vet inte vad det ar med mig men jag orkar inte bry mig om saker jag brydde mig om forut.. Ar liksom mycket mindre orolig for saker. Can't be bothered ar mitt uttryck har.. Vet inte om det ar for att jag har socialiserat i princip hela tiden sens jag kom till camp och att jag inte orkar anstranga mig pa samma satt for att vara alla till lags och bli alskad av alla.. Tror att det ar nagot sant och for att jag bara vill hem och sova.. Alltsa jag ar verkligen tacksam att jag kunde resa efter camp och uppleva mer, men ibland ar det bara for mycket pa en gang.. For mycket av det goda.

Ikvall ska jag ut med folket och ata, en av mina karaste foljeslagare Sarah fyller 19 idag sa maste fira.. Ooh hon ar sa underbar. Ar sa glad att jag har traffat sa mycket underbart folk.. :) Kommer kannas konstigt nar jag kommer hem att jag inte kan traffa dom pa samma satt som pa camp.. For dom bor liksom pa andra sidan jordklotet i varsta fall.. Men jag vet att med vissa personer kommer vagarna korsas igen aven om det blir om nagra ar eller mer..

Idag har jag varit for mig sjalv, drog till ett outlet har i stan.. Sjukt mycket ovanliga klader och skitbilligt!! Gick runt, kikade pa folk, akte buss, at.. Det var najs.. Jag alskar manniskor.. Visst, manga har skrammer mig men wtf.. Dom ger mig anda ngt med sina ovanligheter etc.. Livskunskap eller ngt..

Om en vecka ar jag pa Summer Cruise!!! Haha, WOOP WOOP!! Kunde jag inte bara missa.. Kollade pa q-dance videon fran forra och aven om jag inte horde musiken pirrade i hela kroppen och jag insag att jag MASTE till summer cruise.. Love.

Saknar den svenska luften.. Igar snackade jag med en marockan som hade internet cafeet jag satt pa, han hade jobbat i Norge.. Han snackade om luften i skandinavien, att det nastan gjorde ont i lungorna for att det var sa frisk.. Yeah, I know!! sa jag..

Snackade med Stina idag lite, var skitglad sen.. Saknar henne som fan alltsa.. Vill ha galet.. Visst, har hangt med killarna i mitt rum nu i nagra dagar, men det ar inte samma sak.. Inte som Stini.

Vilket inlagg! Bara massa notiser typ ;D Btw orkar jag inte lasa igenom inlagget som vanligt..

Cheers and love!

Inga kommentarer: